Back to top

Brezplačna poletna šola za dijake »Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate«

Imate doma dijaka ali dijakinjo 1., 2. ali 3. letnika srednje šole?  Vljudno vas vabimo, da jih povabite k prijavi na brezplačno poletno šolo za dijake »Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate«,  ki jo organizirajo Karierni centri UL in bo potekala v tednu od 26. do 30. 8. 2019. Dijaki iz vse Slovenije bodo imeli možnost, da spoznajo svoje interese, talente, osebnostne lastnosti, vpisni postopek, poklice prihodnosti, možnost mednarodnih izmenjav in štipendij, fakultete in akademijo ter različna podjetja in organizacije. Lani se je poletne šole udeležilo več kot 90 dijakov srednjih šol iz vse Slovenije, njihovi vtisi so bili zelo pozitivni.

Na letošnji poletni šoli sodeluje kar 16 fakultet in ena akademija UL ter 12 uveljavljenih podjetij in organizacij, kjer bodo lahko dijaki prek aktivne udeležbe odkrivali, kaj določen študijski program nudi in kakšne poklice lahko z določeno izobrazbo opravljajo v praksi. Program je zasnovan široko (dogodki potekajo vzporedno) in dijak si lahko program prilagodi svojim potrebam in interesom.

 

Vse informacije o programu in prijavi so dostopne na spletni strani ali Facebook strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Slike: