Back to top

Psihosocialna pomoč in pomoč pri izobraževanju na daljavo za študentke in študente UL

V času zaprtja fakultet zaradi koronavirusa je vsem študentkam in študentom na UL na voljo Psihosocialna svetovalnica, ki sicer deluje na Pedagoški fakulteti UL. Ekipa, ki deluje v okviru Psihosocialne svetovalnice, je pripravila zapis, ki ga objavljamo spodaj.

Psihosocialna svetovalnica za študentke in študente deluje tudi v času fizične zaprtosti stavb. Študentke in študenti se lahko naročite po elektronski pošti, svetovanje pa bo potekalo po Skypu oz. na kakšen drug način, ki bo dogovorjen med svetovalcem in študentom. Spletna stran svetovalnice je na tem naslovu: http://www.pef.uni-lj.si/894.html

Hkrati vas obveščamo, da je v okviru projekta Digitalna UL na voljo pomoč študentkam in študentom pri izobraževanju na daljavo.Pomoč je zagotovljena vsak delovni dan od 9.00 do 18.00. Študenti in študentke lahko svoja vprašanja pošljete na elektronski naslov DigitalnaUL.Studenti@pef.uni-lj.si. V kolikor nastale težave ne boste uspeli rešiti elektronsko, boste nadaljevali pogovor po telefonu.

Želimo vam veliko zdravja in upamo, da se čimprej vidimo v prostorih Filozofske fakultete. 

 

Psihosocialna pomoč

Navodila - Zbornica kliničnih psihologov