Back to top

Mednarodna konferenca doktorskih študentov in mladih doktorjev znanosti Revolucija in revolucije v umetnosti

Vljudno vabljeni k udeležbi na Mednarodni konferenci doktorskih študentov in mladih doktorjev znanosti z naslovom Revolucija in revolucije v umetnosti (Revolution and Revolutions in Art), ki bo potekala od 12. septembra do 14. septembra 2019 v Ljubljani. Konferenco že petič zapovrstjo organizira Oddelek za umetnostno zgodovino Filozofske fakultete v sodelovanju s Centrom za ikonografske študije Filozofske fakultete na Reki, Umetnostnozgodovinskim modulom na univerzitetnem podiplomskem študiju humanistike Fakultete za humanistične in družbene vede v Splitu ter Filozofsko fakulteto v Beogradu.

Konferenco smo osnovali z namenom, da bi doktorskim študentom in študentkam ter mladim doktorjem in doktoricam humanističnih ter družboslovnih strok omogočili več priložnosti, da lahko predstavljajo dosežke svojega raziskovalnega dela in se medsebojno povezujejo.

Predloge s kratkim življenjepisom in povzetkom v angleščini pošljite na phd.conference2019.lj@gmail.com  do 15. aprila 2019. Za več informacij obiščite spletno stran konference.