Back to top

Vabilo v Klub alumnov Oddelka za arheologijo na spletni platformi Alumni UL

Spoštovane kolegice in kolegi!

Oddelek za arheologijo, Filozofska fakulteta in Univerza v Ljubljani želimo okrepiti odnose in sodelovanje s svojimi alumni.

S tem namenom vas vabimo, da se nam pridružite v Klubu alumnov  Oddelka za arheologijo, ki združuje diplomante, magistrante in doktorande študija arheologije. To lahko storite preko spletnega portala Alumni UL, kjer sta vam na voljo dve skupini, Filozofska fakulteta in FF - Oddelek za arheologijo. Ob prijavi v spletni portal boste sprva razvrščeni v skupino Filozofske fakultete, ki združuje alumne vseh študijskih smeri fakultete. Znotraj te boste našli skupino Oddelka za arheologijo, ki se ji lahko pridružite in v njej poiščete nekdanje sošolce, organizirate obletnico, predate svoje znanje naslednjim generacijam, prebrskate po objavljenih prostih delovnih mestih, sledite aktualnim dogodkom, namenjenim članom kluba ter preverite katero od ugodnosti, ki jih kot alumen Univerze v Ljubljani lahko koristite pri partnerskih organizacijah.

Med temeljna poslanstva Kluba alumnov Oddelka za arheologijo sodijo vzpostavljanje, vzdrževanje in krepitev odnosov med oddelkom in njegovimi alumni ter spodbujanje povezovanja, sodelovanja, sporazumevanja in prenosa znanja med različnimi generacijami. Veseli bomo, če se nam boste pri tem poslanstvu pridružili.

Vabljeni v Alumni UL!

Sodelavci Oddelka za arheologijo FF UL