Back to top

sodelovanje pri portalu Artfiks

Lepo pozdravljeni!

Artfiks – revija za kulturne odvisnike je bila ustanovljena l. 2012/2013 v sklopu Oddelka za umetnostno zgodovino in je bila že od vsega začetka namenjena objavljanju študentskih prispevkov na najširšo temo kulture. V l. 2017/2018 se je razširila v portal, ki je namenjen povezovanju študentov treh fakultet: Filozofske fakultete (FF), Fakultete za arhitekturo (FA) in Akademije za likovno umetnost in oblikovanje (ALUO). A najprej bi radi vzpodbudili močnejše medsebojno delovanje oddelkov na Filozofski fakulteti.

Število rubrik, kjer študenti lahko objavljajo svoje prispevke, je res veliko, za Oddelek za primerjalno književnost in literarno teorijo pa bi bila morda še najbolj zanimiva rubrika Knjige pod lupo (http://artfiks.kunsthisterik.net/category/knjige-pod-lupo/), ki je namenjena kakršnim koli besedilom v zvezi z literaturo.

Vsak prispevek gre skozi recenzentsko in lektorsko redakcijo, končna objava pa se deli na vseh mogočih kanalih (za slednje prosimo tudi PR-ovke_ce sodelujočih fakultet), kar je odlična priložnost za nizki štart Vaše pisne produkcije. Če Vas je napisano navdahnilo, se nam le javite na mail: desk@artfiks.kunsthisterik.net ali pokličite na 031 296 314.

 

Celoten projekt je nastal na pobudo študentov in je iz tega razloga volonterski.

 

Najlepša hvala in lep pozdrav,

Katarina Bogataj

glavna urednica portala Artfiks