Back to top

RAZPIS ERASMUS+ ŠTUDIJSKA IZMENJAVA 2019/2020

Objavljen je Erasmus+ razpis za študijske izmenjave: http://www.ff.uni-lj.si/dejavnosti/Mednarodna_dejavnost/Mobilnost/Erasmus/Studij

 

Pripravljamo tudi informativni dan za zainteresirane študente, ki bo v petek 29. 11. 2019 ob 14. uri v predavalnici št. 15. 

Razpis za Erasmus+ prakso za 2020-2021 bo UL objavila predvidoma spomladi 2020, saj je trenutno še odprt naknadni razpis za leto 2019-2020 z obdobjem izvajanja mobilnosti do 30.9.2020. 

 

Študenti imate rok za prijavo preko VISa ter oddajo natisnjene prijave s prilogami na oddelku do vključno torka 17. 12. 2019. Prijave oddajte v moj nabiralnik v drugem nadstropju.

Merila za izbor so naslednja:

-  Dosedanji študijski uspeh; upošteva se povprečna ocena vseh opravljenih izpitov in vaj, od 0 do 10 točk (v kolikor študent na trenutno vpisani stopnji študija še ni opravil izpitov ali vaj, predloži potrdilo o opravljenih izpitih na predhodno opravljeni stopnji študija).

-  Motivacijsko pismo v pravilni obliki in v tujem jeziku, v katerem se imate namen sporazumevati na izmenjavi, od 0 do 10 točk.

 

·         Pri prijavi za Erasmus študijske izmenjave dosledno upoštevajte mesta, ki jih imamo oddelki podpisana s tujimi ustanovami. Prijave preko drugih oddelkov niso mogoče. Povezava na seznam pogodb: http://www.ff.uni-lj.si/sites/default/files/Dokumenti/Dejavnosti/mednarodna_dejavnost/razpisi/profesorji/studenti_pogodbe_po_oddelkih.pdf

 

Razpis z navodili za študente je objavljen na  naši spletni strani: http://www.ff.uni-lj.si/dejavnosti/Mednarodna_dejavnost/Mobilnost/Erasmus/Studij

 

doc. dr. Tina Milavec