Back to top

Zveza prijateljev mladine Maribor (ZPM Maribor) vabi prostovoljce

ZPM Maribor že vrsto let organizira neprofitne počitniške programe, ki vključujejo razne športno-rekreativne dejavnosti, ustvarjalne delavnice ter pestre zabavne in druge programe. Vsebine so namenjene osnovnošolcem in srednješolcem, programi pa so pripravljeni in izvedeni s pomočjo prostovoljcev.

Za leto 2020 objavljajo dva razpisa:

 

1. Razpis za prostovoljce - spremljevalce na letovanjih, s katerim vabijo k sodelovanju vzgojitelje in športno-rekreativne vzgojitelje, ki bi želeli del poletnih počitnic preživeti z otroki in mladostniki na letovanju v VIRC Poreč ali na Domu Miloša Zidanška na Pohorju.

Več na tej povezavi

 

2. Razpis za prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih (DUM), s katerim vabijo prostovoljce za programe, ki jih izvajajo v Mariboru med šolskim letom in počitnicami. Pridružite se jim lahko pri naslednjih vsebinah za spodbujanje ustvarjalnosti in dejavnega preživljanja prostega časa otrok in mladostnikov: ustvarjalnih delavnicah, počitniških dejavnostih, prireditvah, kot animatorji na rojstnodnevnih zabavah in dejavnostih v programih varstva okolja in ohranjanja narave ter informiranje v INFO-DUM-u.

Več na tej povezavi

 

Informacije, razpis in prijavnice so objavljene na spletni povezavi.