Back to top

Mednarodni festival "igraj se z mano"

Pozdravljeni,

 

z veseljem vam sporočamo, da bomo tudi letos kljub izrednim razmeram organizirali že 14. Mednarodni festival »Igraj se z mano«, ki promovira vključevanje oseb s posebnimi potrebami v družbeno življenje. Festivalsko dogajanje bomo z znane lokacije na Kongresnem trgu preselili na splet. Ker se prvič lotevamo takšnega izziva in bi želeli, da novica doseže čim več ljudi, ki bi želeli sodelovati v našem programu, vas prosimo, da novico o festivalu razširite na svojih spletnih kanalih - spletna stran, Facebook, Instagram. 

 

Festival bo potekal od 27. maja do 7. junija 2020 na spletnih platformah Facebook (www.facebook.com/igrajsezmano), Instagram (www.instagram/igraj_se_z_mano), Youtube (www.youtube.com/igrajsezmano) in Zoom. V program bomo umestili glasbene in plesne nastope, interaktivne delavnice, družabne igra, pripovedovanje zgodb in animacijske točke. Festival ustvarjamo skupaj s številnimi šolami, vrtci, ustanovami in društvi z otroki in mladostniki oziroma z vsemi ostalimi, mladimi po srcu.

 

Vabljeni tudi k ogledu našega video napovednika! Več o festivalu, pogojih sodelovanja in možnostih prijave lahko najdete na www.igrajsezmano.eu.

 

Hvala, ker nam boste pomagali ustvariti še en nepozaben dogodek, ki bo prispeval k strpnejši in bolj odprti družbi!

 

Lep pozdrav,

 

ekipa Igraj se z mano