Back to top

Ljubljana išče nove turistične vodnike

Želite spoznavati ljudi z vsega sveta in jim razkazati najlepše mesto na svetu? Od 17. marca do 24. aprila 2020 se nam pridružite na tečaju za lokalnega turističnega vodnika v Ljubljani.

Tečaj obsega 96 ur teoretičnega in praktičnega izobraževanja, kjer pridobite znanje, ki ga vodnik potrebuje. Po opravljenem tečaju vas bosta čakala še teoretični ter praktični preizkus in če boste uspešni, si boste pridobili naziv lokalnega turističnega vodnika Mestne občine Ljubljana.

Cena tečaja

490 €

Cena vključuje

96 urni tečaj, gradivo in pristop k izpitom

Maksimalno število udeležencev

50

Študentom  starim do 22 let z veljavnim statusom študenta in z aktivnim znanjem dveh tujih jezikov (znanje preverimo na razgovoru s kandidati) priznamo 30% popusta.

Pogoji za prijavo

Najmanj srednješolska izobrazba in aktivno znanje vsaj enega tujega jezika.

Od kandidatov pričakujemo razgledanost, komunikativnost, urejenost, prijaznost in sposobnost prilagajanja ter aktivno znanje vsaj enega tujega jezika. Prednost bodo imeli kandidati z znanjem italijanskega, nizozemskega, francoskega, španskega, kitajskega, arabskega jezika ter skandinavskih jezikov. Znanje tujega jezika mora kandidat dokazati z ustreznim potrdilom.

Več informacij in prijava

Alenka Štular
Organizatorka vodniške službe
Tel. 01 306 12 30
E-pošta: alenka.stular@visitljubljana.si

Razpis za tečaj za vodnike je objavljen: https://www.visitljubljana.com/sl/turizem-ljubljana/razpisi/ljubljana-isce-nove-turisticne-vodnike.