Back to top


28.03.2017

Četrta industrijska revolucija


Na UL, Ekonomska fakulteta, KLUBSKA SOBA, 4. 4. 2017 od 14.00 do 16.00 bo potekalo predavanje Igorja Pauletiča, prevajalca knjige dr. Klausa Schwaba, ČETRTA INDUSTRIJSKA REVOLUCIJA (Odprite knjigo!) in ustanovitelj slovenskega svetovalnega podjetja FrodX, bo skozi prizmo ugotovitev v knjigi in na podlagi lastnih izkušenj predstavil, kako dostopnost informacij in tehnologije četrte industrijske revolucije spreminjajo nakupne navade potrošnikov in podjetij, kako se bodo morali temu prilagajati podjetja na trgu ter kakšne kompetence in veščine na področju marketinga, prodaje in oskrbe strank se bodo iskale v prihodnjih nekaj letih. Predavanje bo dobra popotnica vsem, ki se aktivno pripravljajo na vstop na trg dela ali razmišljajo o nadaljnji specializaciji po zaključku študija.

 

Prijave so možne na e-naslov: sabina.znidarsiczagar@uni-lj.si.28.03.2017

Kralj Ubu - pogovor z Jernejem Lorencijem in Mladenom Dolarjem - brezplačne karte


Škandal, ki je leta 1896 ob premieri Kralja Ubuja komaj triindvajsetletnega Alfreda Jarryja razdelil občinstvo, je nepričakovano napovedal dogajanje v dvajsetem in očitno tudi v enaindvajsetem stoletju, tako na področju umetnosti kot v družbenem življenju. Tudi uprizoritev v režiji Jerneja Lorencija Kralj Ubu, po motivih Kralja Ubuja Alfreda Jarryja, zbrana dela kolektiva Ubu, je januarja 2016 v SNG Drama Ljubljana razdelila občinstvo, gostovala v tujini ter prejela številne ugledne nagrade. Ali je tudi napovedala dogodke, ki smo jim priča leto dni pozneje? Ne glede na odgovor je dejstvo, da ima vsak čas svojega brezobzirnega, pohlepnega, pogoltnega in v resnici strahopetnega Ata Ubuja, vsak dan bolj očitno. O sodobnih Ubujih, ki krojijo usodo sveta »tukaj in zdaj«, se bo z režiserjem Jernejem Lorencijem in filozofom dr. Mladenom Dolarjem pogovarjal ravnatelj SNG Drama Ljubljana Igor Samobor.

Pridružite se nam v četrtek, 30. marca, ob 18.00 na velikem odru.

 

Drama je ža študente Primerjalne književnosti in literarne teorije odstopila 15 vstopnic za pogovor.  Vstopnice lahko prevzamete na oddelčnem tajništvu.28.03.2017

Prof. Nikica Mihaljević (Univerza v Splitu): 3.4. in 4.4. v predavalnici 410


Oddelek za romanske jezike in književnosti vabi na predavanji prof. Nikice Mihaljević (Univerza v Splitu) z naslovom "La casa in collina di Cesare Pavese": 3. 4. ob 13.50 in 4. 4. ob 11.20, obakrat v predavalnici 410. Predavanji bosta v italijanščini.

 28.03.2017

Štipendije Republike Srbije za študijsko leto 2017/2018


Republika Srbija je objavila razpis za štipendije za študijsko in znanstvenoraziskovalno izpopolnjevanje na visokošolskih ustanovah oziroma na znanstvenoraziskovalnih inštitutih v Srbiji za študijsko leto 2017/2018.

Podeljenih bo osemnajst (18) mesečnih štipendij za izpopolnjevanje v posamičnem trajanju 3 – 6 mesecev, za kandidate do starosti 26 let.

Prijava mora vsebovati izpolnjen obrazec z vsemi zahtevanimi prilogami, in sicer 1 original in 1 fotokopijo celotne prijave.

Prijavno dokumentacijo zbira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v zaprti ovojnici s pripisom "Štipendije Srbije 2017/18" najkasneje do 16. maja 2017.

MIZŠ
"Štipendije Srbije 2017/18"
Masarykova 16
1000 Ljubljana

Dokončen izbor kandidatov je v pristojnosti Srbije.

http://www.sklad-kadri.si/si/razpisi-in-objave/novica/n/stipendije-republike-srbije-za-studijsko-leto-20172018/

 28.03.2017

Vabljeni na pogovor - Južni Sudan: vojna in največja humanitarna katastrofa se nadaljujeta

V četrtek, 30. marca 2017, bo ob 18. uri v predavalnici 2 na Filozofski fakulteti potekal pogovor z naslovom Južni Sudan: vojna in največja humanitarna katastrofa se nadaljujeta. Gostovali bodo Tomo Križnar, Bojana Pivk Križnar in Kon Victor Dimo. 


Neodvisnost Južnega Sudana julija 2011 je bila kontroverzna že od začetka, saj je pustila na severni strani meje Nubske gore, Modri Nil in Darfur, regije bogate z naravnimi viri in  naseljene s staroselskim prebivalstvom, do katerega ima Bašir, predsednik Sudana, odkrito genocidno politiko. Še manj znano mednarodni javnosti in prav tako ignorirano s strani mednarodne politike je nasilje in lakota znotraj Južnega Sudana. Tudi tokrat je na novo izvoljena vlada podlegala mednarodni korupciji in partikularnim interesom lastne etnične skupine. Več o razmerjih med lokalnimi in državnimi akterji, vlogi oboroženih skupin in različnih etničnih skupin, odporu staroselskih skupnosti in interesih velesil, o kompleksni situaciji, o katerih mednarodni mediji ne poročajo, bodo povedali sogovorniki.

Tomo Križnar, nekoč popotnik, danes aktivist, borec za pravice staroselskih ljudstev, publicist, filmar, ki si zadnji dve desetletji na vse načine prizadeva za preživetje staroselskih ljudstev v obeh Sudanih.

Bojana Pivk-Križnar je učiteljica in soborka Toma Križnarja.

Kon Vicotr Dimo je aktivist za človekove pravice, nekdanji borec SPLA in humanitarni delavec v Južnem Sudanu in do novembra Minister za informacije v zvezni državi Wau.

Pogovor bo potekal v angleščini.28.03.2017

Profesorji Filozofske fakultete sodelovali pri večjezičnem priročniku za lažje sporazumevanje v zdravstvu

V okviru projektov pomoči pri vključevanju tujcev v slovensko družbo je nastal večjezični priročnik za lažje sporazumevanje v zdravstvu. Priročnik je nastal v okviru projekta, ki poteka prek Znanstvenoraziskovalnega inštituta Filozofske fakultete UL in izšel pri Znanstveni založbi Filozofske fakultete UL. Vodja projekta je doc. dr. Uršula Lipovec Čebron, s Filozofske fakultete UL pa so pri njem sodelovale še: red. prof. dr. Nike Kocijančič Pokorn, doc. dr. Tamara Mikolič Južnič, doc. dr. Nataša Hirci, Sara Pistotnik in Simona Jazbinšek.  


Priročnik, ki bo omogočal lažje sporazumevanje med pacienti, ki ne govorijo slovensko, in zdravstvenimi delavci, je sofinanciralo Ministrstvo za notranje zadeve.

Ministrstvo je poleti 2016 sklenilo pogodbo s konzorcijem izvajalcev: Filozofsko fakulteto Univerze v Ljubljani, Medicinsko fakulteto Univerze v Ljubljani, Zdravstveno fakulteto Univerze v Ljubljani, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje in Zdravniško zbornico Slovenije. Vrednost projekta znaša 99.239,67 evra, od tega so zagotovljena sredstva s strani Evropskega sklada za azil, vključevanje in migracije (t. i. AMIF) v višini 75 odstotkov in s strani Republike Slovenije v višini 25 odstotkov.

 

V mesecih po podpisu pogodbe so izvajalci v sodelovanju z zdravstvenimi delavci začeli s pripravo vsebine. Opredelili so sedem jezikov, v katere bo gradivo prevedeno, in se odločili za najprimernejšo oblikovno rešitev, ki bo olajšala komunikacijo vsem udeležencem.

Nastalo je skoraj 250 strani priročnika, ki je bogato opremljen s 'pitogrami' (sličicami, ki ji olajšajo razumevanje zastavljenih vprašanj ali navodil), zbranega v štiri knjižice, od katerih vsaka obsega del v slovenskem jeziku ter besedilo v enem ali dveh jezikih. Gradivo je pripravljeno v slovensko/angleško/francoski, slovensko/rusko/kitajski, slovensko/arabsko/farsi in slovensko/albanski različici.

 

Priročnik, ki je izšel pri Znanstveni založbi Filozofske fakultete UL, je natisnjen v omejeni nakladi 250 izvodov vsake od različic, v obliki, primerni za tiskanje, pa bo prosto dostopen tudi na spletu.

 

 

SLIKOVNO GRADIVO


27.03.2017

UniTrento International Summer School on Global Challenges: Trento, 2-15 July 2017


 

 

The University of Trento is happy to announce a new opportunity of international mobility for your students, an International Summer School on Global Challenges, that will take place in Trento from July, 2nd to July, 15th.

 

We are offering a reduced participation fee reserved to students coming from UniTrento partner universities (only 350,00 Euros!), meant to cover living and lodging costs during the 2 weeks in Trento. Travel from abroad to Trento is excluded, and has to be organizaed autonomously. 

 

The summer school is open to master and senior bachelor students with a background in social sciences and humanities. Please find complete information and the summer school programme at the dedicated webpage:  

http://international.unitn.it/incoming/international-summer-school-on-global-challenges

 

The deadline: April, 10th. 24.03.2017

Prof. dr. Mohamed EL-MADKOURI MAATAOUI z Univerze v Madridu bo predaval 30.3.2017


Prof. dr. Mohamed EL-MADKOURI MAATAOUI z Univerze Universidad Autónoma de Madrid bo v četrtek, 30.3.2017, imel naslednji dve predavanji:

 

La lingüística cognitiva y la traducción v predavalnici 426 ob 15.30

 

in

 

 El neoliberalismo y el concepto de Centro y Periferia (en la circulación de las ideas) v predavalnici 13 ob 18.00.

 

Vljudno vabljeni!24.03.2017

O razmerjih moči v svetu prevajanja


Lingvistični krožek Filozofske fakultete v Ljubljani vabi na 1119. sestanek, ki bo v ponedeljek, 27. marca 2017, ob 18. uri v predavalnici 325 (3. nadstr. FF). Na temo " Razmerja moči v svetu prevajanja" bodo predavale: doc. dr. Marija Zlatnar Moe, doc. dr. Tanja Žigon in doc. dr. Tamara Mikolič Južnič, z Oddelka za prevajalstvo FF. 24.03.2017

Predavanji Oddelka za bibliotekarstvo, informacijsko znanost in knjigarstvo

Vabimo vas, da se udeležite dveh dogodkov – predavanj, ki jih organizira Oddelek za bibliotekarstvo, informacijsko znanost in knjigarstvo v sodelovanju z Nacionalno in Univerzitetno knjižnico (NUK). Objavljanje raziskovalnih rezultatov in uporabo podatkovne zbirke Research methods (Raziskovalnih metod) za izboljšanje raziskovalnih sposobnosti


- v ponedeljek, 27. marca 2017, ob 14.40 uri na FF, v predavalnici 528
Predavanja bosta izvedli, Rebecca Evans in Anna Grochowska predstavnici založbe SAGE Publishing in bo osredotočeno na nekatere praktične smernice za objavljanje v znanstvenih revijah, z praktičnimi nasveti uredništev SAGE revij in založnikov. Na predavanju bo tudi predstavitev vsebin e-revij in še posebej nove zbirke SAGE Research methods - Raziskovalnih metod. Slednja omogoča dostop do vsebin, ki zagotavljajo študentom, raziskovalcem in profesorjem različne, kakovostne vire, ki vam lahko pomagajo pri pripravi kvalitetnih raziskav.

»Emerald Library Journals: a lifetime resource«

 

- v četrtek, 30. marca 2017, ob 15.30 uri na FF, v predavalnici 528

Predavanje bo izvedla gospa Wendy Knox,  predstavnica založbe Emerald in bo osredotočeno na praktične prikaze vsebin e-revij in časopisov iz paketa Emerald 175, kako dostopati do njih, kako poiskati informacijski vir in informacijo, ki jo potrebujemo pri našem študiju in raziskovalnem delu. Poudarek bo zlasti na novostih. 

Obe zbirki, SAGE in Emerald, vsebujeta veliko kvalitetnih znanstvenih revij s področja družboslovja.24.03.2017

Predavanje Vpliv vakufa na urbani razvoj mest in njegovi izzivi za razvoj mesta prihodnosti


Vabljeni v ponedeljek, 27. marca 2017, ob 14.40 uri na predavanje dr. Sabine Mujkić (Urbanistični inštitut Republike Slovenije). Predavanje z naslovom "Vpliv vakufa na urbani razvoj mest in njegovi izzivi za razvoj mesta prihodnosti" bo v okviru predavanj iz Kulture stavbarstva in bivanja potekalo v predavalnici P3, na Zavetiški 5. ​22.03.2017

Vabljeni na predavanja, ki jih bo imel dr. Wojciech Brillowski


Vabljeni na predavanja, ki jih bo imel dr. Wojciech Brillowski (Adam Miczkiewicz University, Poznan) v prostorih Oddelka za arheologijo FF UL (Zavetiška 5, 1000 Ljubljana) v naslednjih terminih:

 

·         torek, 28. 3. 2017; 15.00-17.15 (predavalnica 6)

            Naslov predavanja: Antikythera Survey Project

 

·         četrtek, 30. 3. 2017; 10.30-11.20 (predavalnica 5)

            Naslov predavanja: Negotino Gradište

 


DATOTEKE
brillowski_antikythera_abstract.doc
brillowski_negotino_abstract.doc


22.03.2017

Mladi in trg dela – prekarnost in perspektive


Kakšni so koncepti socialne države in kakšen je uveljavljen v Sloveniji? Z vse večjim spodbujanjem k vseživljenjskemu življenju in aktivaciji posameznikov, trg vse bolj odgovornost prestavlja na posameznika. To vodi v fleksibilizacijo trga dela, ki na novo postavlja odnose med udeleženci na trgu dela. Kaj to pomeni za mlade, ki šele vstopajo na trg dela? Ali lahko sooblikujejo spremembe na trgu dela? Ali imajo vzvode za spremembe? Ali so dovolj aktivni? Kaj je prekarnost? Je fleksibilnost na trgu dela smiselna in kdaj je smiselna? Kakšna je prihodnost dela? Kakšna je prihodnost socialne države? Kaj je UTD in kako lahko prispeva k razbremenitvi trga dela?

O tem se bomo pogovarjali z gosti okrogle mize:

1.            Gibanje za dostojno delo in socialno družbo, Marko Funkl

2.            Sindikat Mladi Plus

3.            Mladinski svet Slovenije, Tin Kampl

4.            Sabina Leben, prodekanja študentka UL FF

5.            Miha Blažič, aktivist, pisatelj in glasbenik

6.            doc. dr. Gorazd Kovačič , UL Filozofska fakulteta

7.            izr. prof. dr. Igor Pribac, UL Filozofska fakulteta

8.            asist. dr. Luka Omladič, UL Filozofska fakulteta

Moderira: Anja Pucer

SLIKOVNO GRADIVO

DATOTEKE
vabilookroglamiza.pdf


22.03.2017

Vabilo delavnica Sindikati in pasti trga dela


Delavnica je namenjena prepoznavanju organiziranosti sindikatov in kako vam lahko pomagajo ob vstopu na trg dela. Spoznali boste pravna razmerja na trgu dela in različne oblike pogodb, kje morate paziti pri sklepanju pogodb in kam se lahko obrnete v primeru zaznavanja kršitev.

VSEBINA DELAVNICE:

10. 4. 2017 od 16:00 do 20:00

1. SINDIKATI in DELOVNA RAZMERJA: Kaj so sindikati? Kakšne so razlike med njimi? Kako so organizirani? Kakšna je prednost biti član sindikata? Kdaj se lahko obrnem na sindikat? Kaj pomeni delovno razmerje? So katere druge oblike? Kaj je to prekarizacija?

 

12. 4. 2017 od 16:00 do 18:30

2. DISKRIMINACIJA od oglasa do prenehanja delovnega razmerja. Kako lahko prijavim kršitev? Zakaj je to pomembno? Kaj me lahko in kaj ne smejo vprašati na razgovoru? Katere informacije lahko od mene zahtevajo že v pisni prijavi?

 

13. 4. 2017 od 16:00 do 19:30

3. POGODBA O ZAPOSLITVI kakšne so razlike med pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, določen čas, avtorskimi in podjenimi pogodbami od A do Ž

 

Prijave na neza.hlebanja@ff.uni-lj.si s pripisom MLADI PLUS ter DATUMOM UDELEŽBE.

 

Delavnica bo potekala v treh delih, udeležba je možna tudi na posamične dni.

SLIKOVNO GRADIVO

DATOTEKE
vabilo_mladi_plus.pdf


21.03.2017

Predavanje prof. dr. Kai Ruggeria: Well-being and economic policy in Slovenia

Oddelek za psihologijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani vabi na gostujoče predavanje prof. dr. Kai Ruggeria iz Univerze v Cambridgu z naslovom:Well-being and economic policy in Slovenia.


Predavanje v angleščini bo v petek, 24. 3. 2017 ob 8.50 v predavalnici 34. Več informacij o vsebini predavanja in predavatelju najdete spodaj.

 

 

Vljudno vabljeni!

 

 

Lecture: Well-being and economic policy in Slovenia

Well-being is the most important outcome of policy. It has been targeted by the Slovenian government as part of the vision for the country in 2050, yet is a challenge both to measure and address. Using data from over 80,000 people in 2006 and 2012, we found a number of remarkable patterns for the 21 countries that participated in this component of the European Social Survey. Amongst these, Slovenia typically ranks near the positive end, though several interesting exceptions have significant implications for policy. In this talk, we will review these points and discuss possible responses on local and national levels.

 

 

Podatki o predavatelju

Dr. Kai Ruggeri (http://www.psychol.cam.ac.uk/people/kai-ruggeri) je predavatelj ter raziskovalec na Oddelku za psihologijo Univerze v Cambridgu v Združenem Kraljestvu. Ena njegovih ključnih nalog je usmerjanje raziskovanja politik. Smer njegovega raziskovanje se osredotoča na to, kako politike razvoja učinkujejo na populacijsko obnašanje in kako lahko vključevanje raziskovalnih rezultatov v politike odločanja učinkuje na ekonomske izide in blagostanje prebivalstva. Dr. Kai Ruggeri je tudi direktor 'Junior Researcher Programme', programa raziskovalnih projektov mladih raziskovalcev, vsakoletnega mednarodnega projekta, ki vrsto let poteka v sodelovanju z Univerzo v Cambridgu, UK. Program pod taktirko dr. Kaia Ruggerija s pomočjo doktorskih ter podoktorskih raziskovalcev ter prostovoljcev študentov psihologije iz različnih Evropskih držav usmerja mlade psihologe v projektno raziskovalno delo s ciljem razvijanja njihovih raziskovalnih karier. Vsako leto program rezultira v seriji odličnih tematskih interkulturnih raziskovalnih projektov študentov, ki jih po 13 mesecih raziskovalnega dela predstavijo na skupni konferenci ter objavijo v psiholoških znanstvenih časopisih (http://jrp.pscholars.org/). 21.03.2017

Vabilo na Vzkrik - festival dramskega pisanja


SVEŽA DRAMSKA PISAVA BO PREDSTAVLJENA JAVNOSTI

 

Med 24. in 26. marcem se bo v Skladovnici (Beethovnova 5) v Ljubljani odvijal Festival dramske pisave Vzkrik, ki ga organizirata Društvo KUD Krik in Javni sklad republike Slovenije za kulturne dejavnosti (JSKD) v sodelovanju s Trubarjevo hišo literature in Kulturnim društvom Integrali. Na festivalu se bo s svojimi dramskimi besedili, napisanimi v okviru enajstih delavnic dramskega pisanja Vzkrik, predstavilo sedem avtorjev: Katarina Černe, Varja Hrvatin, Tomaž Lapajne Dekleva, Mitja Lovše, Tamara Matevc, Mišo Mićić in Sofija Vukelj. Delavnice, ki jih je mentorirala večkratna Grumova nagrajenka Simona Semenič, so potekale od februarja do oktobra 2016.

 

Na festivalu bodo mladi režiserji in igralci pripravili bralne uprizoritve, sledili bodo pogovori z ustvarjalci, v okviru festivala pa se bo odvijala tudi okrogla miza z naslovom Sodobna dramatika, na kateri bodo sodelovali predstojnik katedre za dramaturgijo in zgodovino drame na AGRFT dr. Blaž Lukan, dramaturginja Simona Hamer, dramaturginja in režiserka Nina Šorak, gledališki režiser Juš A. Zidar ter kritičarka in teoretičarka sodobnih uprizoritvenih umetnosti Alja Lobnik.

 

Namen projekta, je vzpodbujanje nastajanja kvalitetnih slovenskih dramskih besedil in možnost, da se avtorji s svojimi besedili predstavijo strokovni in širši javnosti, hkrati pa med postavitvijo svojega besedila na oder pridobijo izkušnjo sodelovanja z režiserjem in ekipo ustvarjalcev.

 

Urnik dogodkov v priponki.


DATOTEKE
vzkrik_urnik.pdf
jskd_sporocilo_za_javnost_festival_vzkrik.pdf


20.03.2017

Predavanje prof. dr. Sibile Petlevski Beyond Theory of Mind: The Curious Case of Choreomanic NeuroDance and Its Aesthetics


Oddelek za filozofijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani vabi na gostujoče predavanje prof. dr. Sibile Petlevski (Akademija dramskih umetnosti, Univerza v Zagrebu ) z naslovom Beyond Theory of Mind: The Curious Case of Choreomanic NeuroDance and Its Aesthetics. Predavanje bo v torek, 21. 3. 2017 ob 13h v predavalnici 325.

 

Vljudno vabljeni!


DATOTEKE
petlevski_abstract_beyond_theory_of_mind_choreomanic_neurodance_and_its_aesthetics.docx


17.03.2017

TEDEN FRANKOFONIJE (20.-25.3.2017)


TEDEN FRANKOFONIJE od 20. do 25. marca:

 

-Ponedeljek, 20. marec, 16.20-18.00, predavalnica 030: konferenca francoskega muzikologa Nicolasa Deshoulièresa "Transcrire la nature en musique: une esthétique éminemment française" za študente Romanistike in Prevajalstva. Konferenca v sodelovanju s Francoskim inštitutom v Sloveniji.

 

-Sreda, 22. marec, 14.00-15.15 (prva skupina) in 15:30-16:45 (druga skupina) v NUK-u: voden ogled razstave Knjiga koprskega plemiča - http://www.nuk.uni-lj.si/aktualno/razstave/2016/knjige-koprskega-plemica.

 

-Četrtek, 23. marec, 15.30-16.45: Ecole francaise de Ljubljana: dictée francophone - http://www.institutfrance.si/dictee-francophone.html.17.03.2017

Študijski program arheologije na Univerzi v Ljubljani uvrščen med 200 najboljših programov te smeri na svetu


Na mednarodni lestvici najboljših univerz QS World University Rankings je v pregledu lanskoletnih univerzitetnih programov med najboljših 700 tudi Univerza v Ljubljani. V raziskavi je bilo zajetih 4.438 univerz po svetu in 18.900 študijskih programov. Kot najboljši med študijskimi programi v Sloveniji je bil ocenjen program arheologije na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, ki je bil uvrščen med 200 najboljših programov te smeri na svetu (151. -200. mesto).

Quacquarelli Symonds (QS) je vodilni svetovni ponudnik informacij s področja visokošolskega izobraževanja in kariernega svetovanja, ki vsako leto objavlja lestvice o univerzah in njihovih študijskih programih.

 

https://www.topuniversities.com/university-rankings/university-subject-rankings/2017/archaeology

http://siol.net/novice/slovenija/program-na-univerzi-v-ljubljani-med-200-najboljsimi-programi-na-svetu-43710417.03.2017

predstavitev Mladinskega sveta Slovenije


Vabljeni na predstavitev MSS. Kaj je Mladinski svet Slovenije? Mi lahko pomaga ob vstopu na trg dela? Kako? Obstaja nagrada za najboljšo diplomsko oz. magistrsko nalogo s področja mladih? Kateri je interaktiven spletni portal, ki promovira participacijo mladih in hkrati omogoča posredovanje pobud mladih za izboljšanje njihovega okolja in položaja ? Kaj je neformalno pridobljeno znanje? Kako mi lahko pomaga pri vstopu na trg dela?

Vse to lahko vprašaš na predstavitvi MSS, 31.3. ob 11ih v študentskem prostoru R1B. Prijave na neza.hlebanja@ff.uni-lj.si s pripisom MSS.

SLIKOVNO GRADIVO