Back to top

Brezplačno pilotno izobraževanje Projektno vodenje družbeno in tehnološko inovativnih projektov v okviru projekta Projekt Exellence-in-ReSTI za študente zadnjih letnikov dodiplomskega študija

V okviru projekta Projekt Exellence-in-ReSTI, ki bo trajal do 31.7.2019 in katerega cilj je oblikovanje inovativnega učnega sistema za usposabljanje mladih projektnih vodij na področju družbenih in tehnoloških inovacij v podonavski regiji, Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani vabi študente zadnjih letnikov dodiplomskega študija na predstavitev možnosti udeležbe na brezplačnem pilotnem izobraževanju Projektno vodenje družbeno in tehnološko inovativnih projektov.

Petindvajsetim izbranim kandidatom v podonavski regiji bodo poleg brezplačnega izobraževanja povrnjeni tudi stroški udeležbe (bivanje in pot).

Predstavitev projekta bo potekala v prostorih FDV, v četrtek 19. 4. 2018 ob 16:00 uri.  Trajala bo predvidoma 1 uro. Na njej bodo prisotni dobili podatke o vsebini projekta, izobraževanju, ki bo potekalo v šolskem letu 2018/2019 in imeli možnost postavljati vprašanja o njem in o potencialni prijavi.

 

Prijave na dogodek, pošljite najkasneje do 16. 4. 2018, do 10.00 ure na e-mail naslov: mateja.strasek@fdv.uni-lj.si.